چرخ گوشت
ابزاری برای تبدیل کردن قطعات بزرگ گوشت به قطعات ریز تر میباشد .
این ماشین در نوع دستی و برقی یافت میگردد
که امروزه نوع دستی آن :
بطور کامل منسوخ شده :
و فقط در کشورهایی با وضعیت اقتصادی ضعیف مانندکوبا،زیمبابوه،کره شمالی و در بخشهایی از روسیه مصرف میشود.
تاریخچه
نیاز بشر به خوردن گوشت برای تأمین پروتئینهای لازم بدن،
انسان را به اختراع وسایلی واداشت
تا بتواند گوشت شکار خود را قطعه قطعه کند
اما با گذشت زمان و تغییر نحوهٓ غذا خوردن و احتیاج بشر به تنوع غذایی،
انسان به فکر اختراع وسیلهای افتاد تا بتواندبه کمک آن قطعات گوشت را ریزتر کند.
در ابتدا از هاون برای این کاراستفاده میشد،
بدینصورت که گوشت را در ظرفی توخالی میریختند
و با ضربان متعدد و زیاد،
اقدام به کوبیدن گوشت
در این ظرف به وسیلهٓ هاونگ میکردند؛اما بهدلیل هوشمندی انسان و میل به راحتی بیشتر،
در اوایل قرن بیستم،
یعنی قبل از جنگ جهانی اول،
در کشورآلمان آشپزی ناشناس اقدام به ساخت وسیلهای کرد
که با چرخاندن دستهٓ آن میتوانست گوشت را به حالت خمیری دربیاورد.
قطعه بعدی فیلتر بوده که شامل ورقهای صافبا سطحی سوراخ سوراخ (متخلخل) است.
چرخ گوشت
قسمت دیگر محفظه اولیه گوشت است که دارای دهنه گشاد بوده
و محلانداختن گوشت به داخل دستگاه محسوب میشود.
اما بعد از جنگ جهانی دوم
و استفاده از وسایل برقی:
بطوری که اولین چرخگوشت برقی توسط شرکت جنرال موتورز وارد بازار جهانی شد
دارای قیمتی زیاد ،صدای بسیار بلند و بازده کمی بود
اما با ورود کشور ژاپن به جمع تولیدکنندگان این وسیله با بازدهی بهتر و قیمت مناسب تر وارد هر خانهای دردنیا که داری برق بود شد.